Web Analytics Made Easy - Statcounter

در سال ۲۰۱۰، استفاده از بوتاکس برای میگرن مزمن مورد تایید قرار گرفت و استفاده از آن برای بسیاری از بیماران نتیجه بخش بوده است

آنچه که باید در مورد بوتاکس و میگرن بدانید

قبل از استفاده از این روش باید به چه نکاتی توجه کنیم؟

این روش برای کدام نوع سردرد مناسب است و نتیجه مطلوبی به همراه دارد؟

روش بوتاکس تنها برای سردرد میگرن دارای تاییدیه ی سازمان غذا و دارو می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردردی که ۱۵ روز از ماه یا بیشتر، شخص را درگیر می کند.به گفته ی یک متخصص مغز و اعصاب در کلینیک سردرد تهران، هرچه این نوع سردرد تکرار بیشتری داشته باشد، بیمار نتیجه بهتری از بوتاکس خواهد گرفت. روش بوتاکس برای کسانی که کمتر از ۱۵ روز در ماه دچار سردرد میشوند، پیشنهاد نمی شود.

بوتاکس چیست؟ بوتاکس نوعی از سم بوتولینوم است. یک نوروتوکسین که با باکتری تولید می شود و بیماری بوتولیسم ( مسمومیت غذایی حاد) را ایجاد می کند. وقتی سم بوتولینوم بوتاکس،خالص می شود و با دوز بسیار پایین در محلی خاص مورد استفاده قرار می گیرد، بطور موقت برای حداکثر سه ماه، انقباض ماهیچه ها را کاهش می دهد.

بوتاکس چگونه عمل می کند؟ بوتاکس در اطراف فیبرهای دردناکی که در سردرد درگیر هستند تزریق می گردد و به پایانه های عصبی اطراف محلی که تزریق شده ورود پیدا می کند و رها سازی مواد شیمیایی درگیر در انتقال درد را متوقف می کند. این عمل مانع از فعال سازی شبکه های درد در مغز میگردد. بوتاکس مانع از سردرد میگرنی، پیش از شروع آنها می شود، اما این کار به زمان نیاز دارد. این متخصص مغز و اعصاب افزود: به دنبال روش های درمانی دوم و سومی هستیم که بتوانیم اثر بخشی درمان را به حداکثر برسانیم.طبق گفته ی بیماران، افزایش تعداد چرخه های درمان، تاثیر مثبتی بر چین و چروک ها داشته است. درمان، ده تا دوازده هفته طول می کشد و طبق گزارش بیماران، دو عمل بوتاکس، تعداد روزهای همراه با سردرد را تا حداکثر، ۵۰ درصد کاهش داده است.

چه کسی از بوتاکس استفاده می کند؟

استفاده از بوتاکس در سردردهای مزمن میگرن، برای افراد بزرگسال ۱۸ سال به بالا توسط سازمان غذا و داروی آمریکا مورد تایید قرار گرفته است. استفاده از بوتاکس برای کودکان و نوجوانان یک درمان بدون مجوز به شمار می رود. واین به این معنی است که یک پزشک می تواند آن را تجویز کند اما با رضایت والدین آن کودک یا نوجوان.

پیدا کردن پزشکی که درمان میگرن را از طریق عمل بوتاکس انجام می دهد

چنانچه شما قصد درمان میگرن از طریق تزریق بوتاکس را دارید، باید به دنبال یک متخصص سردرد یا نورولوژیست باشید. پیشنهاد ما این است که از لیست پزشکان کلینیک سردرد تهران استفاده کنید.

این متخصص مغز و اعصاب پیشنهاد میکند که از پزشکان آینده نگر بپرسید در کدام محل و چند بار عمل بوتاکس را انجام می دهند.

درمان به چه شکلی انجام میشود؟

زمانی که شما اولین درمان با بوتاکس را تجربه میکنید حدود ۲۰ دقیقه زمان خواهد گرفت. پزشک از سوزن های خیلی ریز استفاده می کند و شما حس می کنید ‌ که با نوک سوزن پوستتان خراشیده می شود. پزشک مقدار کمی بوتاکس را بطور سطحی به ماهیچه ی پوست وارد می کند. در هر درمان ۳۱ تزریق، در هفت ناحیه ی اصلی سر و گردن انجام می شود. متداول ترین اثر جانبی تزریق بوتاکس، زخم گردن است که برای تسکین درد آن می توان از پک یخ بر روی آن استفاده کرد. برای دستیابی به بهترین نتیجه ۶ ماه زمان نیاز است. در این فاصله شما می توانید مصرف داروها را بدون خطر تداخل دارو ، ادامه بدهید.

نکته قابل توجه این است که تزریق بوتاکس برای درمان میگرن حتما باید توسط یک متخصص مغز و اعصاب انجام شود، تزریق بوتاکس میگرن حدود دو هفته زمان نیاز دارد تا اثر کند ، تزریق بوتاکس میگرن در حال حاضر یکی از موثرترین روشها در تسکین و درمان سردرد میگرنی می باشد.پزشکان متخصص مغز و اعصاب در کلینیک سردرد تهران آماده ارائه خدمات به شما عزیزان خواهند بود.

جهت اطلاعات بیشتر به وبسایت ما به آدرس headacheclinic.ir مراجعه فرمایید و با شمار ۸۸۶۷۲۷۵۹ ۰۲۱ تماس حاصل فرمایید.

زندگی بدون سردرد حق هر انسانی

کد خبر 1658372

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: متخصص مغز و اعصاب تزریق بوتاکس درمان میگرن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۵۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«افعی تهران» خط قرمزهای اتاق درمان را رد می‌کند/ ارتباط بین روان‌درمانگر و مراجع، ضد روان درمانی است

مقدسیان پاشنه آشیل سریال را در انتخاب روان‌گر درست دانست و گفت: سریال در این نقطه اشتباه می‌کند. مناسبات اتاق درمان به درستی منتقل نمی‌شود و ارتباط بین مراجع و روان درمانگر خارج از اتاق درمان مردود است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا مقدسیان منتقد و کارشناس سینما شب گذشته با حضور در برنامه سینمازاویه رادیو گفتگو درباره سریال افعی تهران و نسبت آن با سینمای جنایی گفت: در سینمای جنایی حرکت در عمق خیلی بیشتر است مهم‌تر از اینکه جنایت را چه کسی انجام داده این مهم است که جنایت چرا انجام شده و آن کسی که این جنایت را مرتکب شده دچار چه پیچیده گی های شخصیتی بوده است. در اینجا برای تحلیل سرسخت و عمق پیدا کردن ماجرا این ضرورت که فهم دقیقی از تحلیل موقعیت و روانکاوی داشته باشیم اهمیت پیدا می‌کند.  

وی ادامه داد: پیمان معادی یک ضرورتی را در سینمای ایران حس کرده و آن هم تنوع داستان ها و موقعیت هاست چراکه در سینمای ایارن داستان های جن.ایی که استخوان دار باشند و طعنه به کمدی نزند زیاد نداشتیم. 

مقدسیان درباره نحوه نمایش درونیات شخصیت در افعی تهران گفت: اما معادی یک رندی کرده و همان تلاشی که باید انجام می‌داده تا در موقعیت های مختلف، در جهان شخصیت ورود کند و او را به مخاطب معرفی کند به اتاق درمان آورده است. طبیعی است هر کسی که در اتاق درمان قرار می‌گیرد، درمانگر تلاش کند درونیات او را شناسایی کند. اما اگر قرار بود در اتاق درمان این اتفاق نیفتد باید موقعیت های پیچ در پیچی می‌ساخت که اطلاعات درباره شخصیت کم کم به مخاطب منتقل بشود. 
 
این کارشناس، سینما را به عنوان یک تلنگر برای اهمیت بیشتر به سلامت روان مهم دانست و افزود: واقعیت این است که در همه جای دنیا کمپین هایی تشکیل میشود که آدم ها بیش از پیش به سلامت روان خود اهمیت بدهند. اگر سینما بتواند تلنگری بزند یا روان درمانی به امری تبدیل شود که آدم ها به آن اعتماد کنند و به آن روی بیاورند، اتفاق خیلی مثبتی روی داده است. 

مقدسیان درباره انتخاب روان‌درمانگر و شیوه مواجه سریال با این مساله گفت: دغدغه پیمان معادی در این سریال جدای از اینکه به او کمک کرده درونیات شخصیت را با حضور در اتاق درمانگر به مخاطب منتقل کند، کمک کرده تا او یک نوع فرهنگ سازی هم انجام بدهد. اما همان طور که روان درمانی و سراغ گرفتن از درمان گر مساله ای است که باید روی آن فرهنگ سازی بشود، مسلح شدن به انتخاب روان درمان گر درست هم باید اتفاق بیفتد.

او افزود: ما به اندازه روان درمانگران کاربلد، روان درمانگرانی داریم که ککم عمق و کم دانش هستند و احساس مسئولیت ‎نمی‌کنند و این آسیب زاست. برای همین است که نظام روان درمان گری در دنیا استانداردهای سفت و سختی دارد که باید مانند یک میثاق پزشکی رعایت بشود .

مقدسیان پاشنه آشیل سریال را در انتخاب روان‌گر درست دانست و گفت: سریال در این نقطه اشتباه می‌کند. مناسبات اتاق درمان به درستی منتقل نمی‌شود و ارتباط بین مراجع و روان درمانگر خارج از اتاق درمان مردود است. 

او با بیان اینکه رفتن به سراغ اتاق درمان برای جذاب تر شدن درام، استانداردهایی هم دارد افزود: ماجرا این طور نیست که یا ما نباید سراغ اتاق درمان برویم یا اگر رفتیم هر طور شد آن را جذاب کنیم. یک سری خط قرمزها در اتاق درمان وجود دارد. 
مقدسیان ادامه داد: اطلاعات شخصی روان درمان گر با مراجع نباید درمیان گذاشته شود و آشنایی به غیر از آشنایی اتاق درمان با روان درمان گر نباید اتفاق بیفتد. او فقط باید شنونده باشد همدلی کند اما در نقش روان درمان گر. ممکن است جایی که مراجع درک میشود، احساس وابستگی به درمانگر پیدا کند .اینجا درمانگر یا باید از تکنیک‌ها استفاده کند و برای مراجع واضح بشود که این رابطه عاطفی در نقش درمانگر است و لاغیر. اگر این اتفاق نیفتد باید مراجع به درمانگر دیگری معرفی کند.

این کارشناس سینما استانداردهای اتاق درمان را مهم دانست و افزود: این مهم است که استانداردها را رعایت کنیم چراکه ممکن است کسی بعد از کشمکش های زیادی با خودش بپذیرد که درمان بشود ولی با این اتفاق، نتیجه درخوری نگیرد و اعتماد شخص به روان درمانگر از بین برود و هیچ وقت در زندگی به روان درمانگر مراجعه نکند.

مقدسیان در پایان درباره نقاط مثبت و ضعف اثر گفت: افعی تهران در بخش توجه به روان درمان گری موفق است اما در تصویر کردن اتاق درمان و شیوه رفتار سحر دولت شاهی به عنوان درمان گر و ارتباط عاطفی که بین او و مراجعش( پیمان معادی) تصویر می‌کند، از اساس بر ضد روان درمان است. اینجا دانش و توانایی فیلمنامه نویس کم بوده، او عشق آن را داشته که به این موضوع بپردازد اما علم آن را نداشته. برای جذاب کردن درام هم مولفه های دیگری بود که بدون زیر پا گذاشتن استاندارد ها و خط قرمزها میشد از آنها بهره برد.

دیگر خبرها

  • بهره برداری از کلینک داندانپزشکی و درمانگاه شهید زارعی در بندرعباس
  • کاشت مو بدون جراحی با خواب طبیعی
  • درس‌هایی برای روانپزشکان از پروژه‌های کنترل ذهن سیا
  • سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید
  • بانوی ۶۱ ساله اردبیلی نجات بخش جان همنوعانش شد
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • کلینیک مشاوره حرم مطهر رضوی پناهگاه دوم زائران است/خدمت عاشقانه خادمیاران مشاور در حریم رضوی
  • رشته روانشناسی از شکل سنتی فاصله می‌گیرد/ افزایش تعداد کلینیک‌های درمانی
  • «افعی تهران» خط قرمزهای اتاق درمان را رد می‌کند/ ارتباط بین روان‌درمانگر و مراجع، ضد روان درمانی است
  • مسکن‌ها؛ مهم‌ترین علت بروز سردرد‌های میگرنی!